Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/12/10 Bones festes


No sóc gaire seguidor de les festes nadalenques, entre poc i gens, igualment aprofito per felicitar les festes a aquells que si els agrada, per ells i per tothom, el meu desig, per aquestes dates i per qualsevol dia de l'any, que s'instal.li la felicitat a les vostres vides, per quedar-s'hi per sempre.
Aquesta felicitació es interactiva, s'ha de veure el vídeo, s'ha de cantar, sentir la força del seu missatge i sobretot aplicar la lletra, ser feliç.
La felicitat, no es allò que volem que sigui, ni ve quan volem, ni tan sols sabem de quina manera arriba, ni la seva forma.
Hi ha qui la viu només en passat, hi ha qui  no la sap gaudir en el present i espera en el demà, el que no ha sabut veure avui. El bon moment  sempre, sempre, es l'ara.
Potser penseu, que tot plegat, no deixa de ser quatre frases ben intencionades, que la realitat es dura, crua i fosca, però de cada situació en podem treure la part positiva, de cada entrebanc una nova alegria, de cada cosa dolenta, una lliçó. Costa mantenir el somriure al llavis, quan mires al teu voltant o el TeleNoticies. No puc donar consells a ningú, però quan transmets alegria, solidaritat, pau i respecte, en la majoria de casos, reps el mateix, si ajudes, en la mesura de lo possible, a fer que aquest món, sigui un lloc millor per viure, reps molt més del que dónes.
Perquè el veritable repte es el dia a dia i amb un somriure es veu tot molt millor.
Bones festes.

Comentaris