Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 16-17/07/16 500 km pedalant. Presentació

No sé que és més gran si la dificultat d'aconseguir el repte o l'il·lusió que em fa intentar-ho.
El repte és senzill d'explicar, pedalar 500 km en bicicleta de carretera, en un circuit d'uns 3 km +/-. Durant el cap de setmana del 16 i 17 d'agost.
500 quilòmetres per celebrar que aquest juliol, concretament el dia 15, compleixo 500 mesos de vida, vaig néixer el 15/11/74. Cal celebrar la vida!
El circuit de 3 km, fent anada i tornada per allà mateix, és a Llagostera, on vaig aprendre a pedalar i on vaig fer el meu primer repte, fa més de 30 anys.
Donant voltes a una illeta del passeig, gràcies a l'infinita paciència de la meva germana, la M. Teresa, que m'aguantava la bici i em donava confiança, vaig aprendre a anar en dues rodes. El passeig és on comença i acaba cada volta.
Poc després d'iniciar el tram de tornada del circuit, quan era petit, hi havia un punt quilòmetric dels de pedra, cada vegada que hi passava, pedalava amb totes les meves forces, per aconseguir arribar al poble en 3 minuts i així anar a 20 km/h, per l'edat, estat físic i bicicleta, primer una Bh i després una Orbea d'un sol plat i pinyó, poques vegades ho aconseguia, però ho seguia provant, em divertia fent-ho. Alhora és on més vegades he caigut, acabant amb els genolls i colzes pelats, que la meva germana, entre els meus plors de nen, curava.
A més he pres la determinació, que en cas de no aconseguir-ho, d'intentar-ho de nou, les vegades que facin falta fins que el repte sigui una realitat, això si, fent la distància proporcional al moment que ho faci, és a dir, a l'agost 501 km, al setembre 502 km, etc.

Entrades relacionades:

Comentaris