Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 16-17/07/16 500 km pedalant. Com ho faré?

Per aconseguir els 500 km, fent un circuit de 3 km, vol dir que he de fer unes 167 voltes, passant 334 vegades per allà mateix o alguna més, doncs si ho crec oportú retallaré el circuit, per girar a la rotonda abans del passeig, per fer-ho més pràctic en determinades hores del dia, doncs hi ha un bar i una rostisseria que tenen bastant flux de gent el cap de setmana.
Tot i ser un repte autogestionat, tindré avituallament de luxe, el que em farà la mare, com podeu suposar de macarrons no en faltaran.
Hi hauran dos punts logístics, un el cotxe, amb material auxiliar i el punt principal d'avituallament i zona de descans, que serà a casa de la mare. A més al inici del circuit hi ha una font, que de ben segur faré servir per refrescar-me.
L'intenció és fer-ho entre el dissabte i el diumenge, tot i que no seguit, sóc conscient de les meves limitacions, tenir son sobre la bici suposa un risc que no penso assumir, pararé a dormir unes hores, al igual que a descansar una estona si ho crec convenient i a fer els àpats amb el temps que requereixin. Tampoc descarto, si cal, acabar-ho la matinada de dilluns, abans d'anar a treballar. Pedalaré de dia i de nit.
Ho faré en bicicleta de carretera, tot i que tindré a l'abast l'altre bici que tinc, la de muntanya, per si fos necessari canviar de muntura.

L'idea és fer-ho en cinc tirades, de diferent durada.
1) Dissabte des que surti el sol fins l'hora de dinar.
2) Després de dinar fins que caigui la nit.
3) Després de sopar fins entrada la matinada, intentant acabar amb 300 km fets.
4) Diumenge de primera hora del matí fins el dinar.
5) Després de dinar fins que caigui la nit. 
Tot i la planificació, l'adaptaré a les circumstàncies i a les sensacions.     
Ho gravaré amb gps, per comoditat duré un garmin etrex 30, instal·lat a la potència,  que fa que al passar-ho al garmin connect o wikiloc, doni una distància diferent a la de la pantalla, per això faré, a més, una foto al gps.

Entrades relacionades:

Comentaris