Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/16 Sisè aniversari del blog

Primers sis anys d'aquest espai, tant meu i alhora tant vostre.
Fa tres dies vaig  superar per primera vegada les 3.000 pàgines vistes en un sol dia, és com una bola de neu en baixada. Quan vaig començar hi havia dies que no tenia ni una visita,  ara la cosa és molt diferent i la tendència segueix sent de creixement any rere any.
Les circumstàncies personals van canviant i tinc menys temps per escriure, no menys ganes, intento tenir-lo el més actualitzat que m'és possible, amb els reptes, les aventures properes i amb les ja viscudes. Prefereixo tardar en publicar, que fer-ho de qualsevol manera.
Aquest blog és per explicar les coses amb detalls i reflexió, per estar connectant al moment present, hi ha les xarxes socials. Entre tots els canals, hi ha més de 3.800 persones que poc o molt seguixen el dia a dia. Alhora em serveix per rellegir i reviure el que he fet, per reactivar les sensacions que tinc en la memòria.
Segueixo en la línia que em vaig proposar des del principi, explicar la veritat, no mitges tintes, m'agraden les coses clares, no sóc més que un dels molts que els agrada practicar esport i desafiar-se fent reptes.
Donar-vos les gràcies a tots i a cada un de vosaltres, per les vostres visites, per les vostres interactuacions, no sabeu el que arribeu a empènyer en els meus reptes en solitari, sou betzina pel motor de la il·lusió.
Gràcies, moltes gràcies!!!

Comentaris