Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/07/16 Pirinexus Plus Dia 1 Sant Feliu de Guíxols - Sant Joan de les Abadesses

Sento aquell rau-rau de les grans ocasions.
Tot ho tinc apunt des del dia abans, carrego la fruita, l'aigua i a fer el que tant m'agrada, pedalar i pedalar.
En aquesta aventura duc un remolc enganxat a la bici, on hi duc tot el material, roba, menjar estris per dormir, etc, només l'he provat fa 10 dies en una pedalada de 10 km, temps suficient per veure que pinta bé, però insuficient per desvetllar les moltes incògnites que tinc.
Surto a les 8 del matí de casa, de Sant Feliu de Guíxols, enfilo per les vies verdes, fins Girona ho conec sobradament, de les vegades que ho he fet, em fascina poder pedalar per on abans passava el carrilet.
Vaig fent parades per menjar i a partir del migdia, paro a cada poble, per refrescar-me,  posant el cap sota les font que vaig trobant a cada poble. 

Em sento feliç i ple de sensacions, estic fent el que m'agrada, sense pressa i alhora sense pausa.
Un cop estic a Olot he de decidir si faig nit aquí o segueixo fins al següent poble, Sant Joan de les Abadesses, busco per internet, localitzo càmping i faig una trucada per saber fins quina hora puc arribar-hi, em diuen que fins les 10 de la nit, faig càlculs i veig que hi puc ser, així que a seguir.
Per assolir el Coll de Santigosa de 1.064 metres d'alçada, he de fer, des d'Olot, uns 600 metres positius en uns 14 km, com costa! Fa molta calor i no tinc fonts durant els 25 km del recorregut, podria pedalar i anar parant una estona a l'ombra, prefereixo descansar en moviment, caminaré a estones empenyent la bici, d'aquesta manera descanso i avanço.
El remolc ni el noto, en bon ferm, ni pujant, ni baixant, el pes hi és, però la sensació és d'anar en bici  normal.
A quarts de nou del vespre ja estic al càmping Abadesses, m'inscric i quan començo a preparar les coses, tinc la sorpresa desagradable del dia, no duc l'esterilla auto-inflable que em fa de matalàs, al seu lloc he agafat els recanvis de la tenda de campanya, que haurien d'estar a casa, merda! Molt amablement el càmping em deixa una manta, entre la manta i el sac de dormir a sobre, encara dormiré prou còmode.
Aventura és saber-se adaptar a les circumstàncies amb un somriure i a mi m'agrada l'aventura.
Track Garmin Connect


Comentaris