Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/07/16 Pirinexus Plus Dia 3 Argelès Sur Mer - L'Escala

Veure sortir el sol mentre nedo al mar, ha estat una manera genial de començar el dia.
Amb gust de sal als llavis i amb el cor bategant per la vida nòmada, desmunto i en res ja estic de nou damunt la bici.
El recorregut fins al Coll de Panissars, transcorre per pistes enpornalades i carreteres secundaries, on coincideixo amb un munt de ciclistes. Un cop passat el poble de Maureillas, la pujada va de debò, vaig fent amb la calor es fa pesada, faig uns minuts a peu, per relaxar les cames i en res ja estic al coll, visito les seves restes romanes i enfilo cap al Fort de  Bellaguarda, per baixar cap Le Perthus i anar a La Jonquera per carretera en un tram de baixada.
Parada per dinar i agafar forces per fer l'última pujadeta fins a Capmany, sé que després ja planeja.
Aprop de Peralada, he creuar una passera sobre el riu, en que hi passa aigua pel damunt, fa pinta que ha de patinar, em descalço i ho passo caminant. Tenia raó, rellisca. Quin gust  l'aigua fresca als peus, em paro una estona per deixar les cames en remull.
No tinc massa clar on parar a fer nit. Ho decideixo sota una ombra, consultant internet en el mòbil, veig el càmping Riells de L'Escala els truco i hi són fins les 21:30, tinc marge per arribar-hi tranquil·lament.
A pocs quilòmetres d'arribar-hi, la pinyonera de la bici em fa el tonto,  salta la cadena i tinc la sensació de pedalar en fals, he d'anar amb el tercer pinyó més petit dels nou que tinc en total, puc anar canviant de plat. Pel que queda i l'hora que és, segueixo, demà pel matí ho miraré.
Encerto, el càmping està genial, tranquil i amb un restaurant amb preus raonables. Em noto bastant cansat, demà és l'últim dia i el tram més curt, trec l'alarma del despertador, ja em despertaré quan el cos digui prou, que estic de vacances.
Track Garmin Connect
Entrades relacionades:

 

Propera aventura del 04 al 07/07/16 Pirinexus Plus en btt
04/07/16 Pirinexus Plus Dia 1 Sant Feliu de Guíxols - Sant Joan de les Abadesses 
05/07/16 Pirinexus Plus Dia 2 Sant Joan de les Abadesses - Argelès Sur Mer 
07/07/16 Pirinexus Plus Dia 4 L'Escala - Sant Feliu de Guíxols

Comentaris