Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/07/16 Pirinexus Plus Dia 4 L'Escala - Sant Feliu de Guíxols

Em deixo guanyar per la mandra, entre ella i l'esmorzar començo a pedalar més enllà de les 9 del matí.
A la que poso pinyons grans, em salta la cadena i faig pedalades en fals, nomes puc anar amb els pinyons més petits d'una corona de nou i jugant amb els tres plats.
Decideixo anar fins a Torroella de  Montgrí on hi ha tres botigues de bici, anant-hi amb calma hi seré al voltant de les 10, així les trobaré obertes. La primera només lloga bicis, la segona el mecànic està arrancant patates a l'hort i finalment el tercer, Motos Ferran, em diu, sense ni mirar-s'ho, que tinc trencat el nucli de la pinyonera, que hauria de desmuntar, veure quin és, demanar-lo i mínim un parell de dies, és evident que se'm vol treure de sobre, a posterior al acabar l'aventura, vaig al meu mecànic de confiança i en 10 minuts de rellotge, s'ho mira i sense canviar cap peça ho arregla.
Vist lo vist, segueixo pedalant. El recorregut de la jornada és molt planer i transcorre per bon terreny, pedalo amb un doble sentiment, ganes d'acabar perquè estic cansat i ganes d'allargar-ho al màxim per seguir gaudint d'aquesta aventura que tant m'està omplint.
A Sant Feliu de Boada, trobo un banc que compta amb l'ombra tranquil·la d'un arbre, aprofito per parar a dinar i veure passar el temps una estona, mentre estic assentat passen tres grups de ciclistes, dos d'alforges, ens saludem, no parlem la mateixa llengua i alhora la nostra mirada parla el mateix idioma.
A Platja d'Aro, deixo l'asfalt, per agafar el carril bici que va a Sant Feliu de Guíxols passant per Castell d'Aro, faig un xic de volta, no tinc pressa.
Han estat 400 km +/- en 4 dies. He disfrutat del paisatge, he gaudit pedalant, he après coses que em serviran per properes aventures i sobretot he somiat despert, en nous llocs, noves fites i de nou he constatat que la línia d'arribada no és més que un nou punt de partida.
Track Garmin Connect

 

 Entrades relacionades:
Propera aventura del 04 al 07/07/16 Pirinexus Plus en btt

04/07/16 Pirinexus Plus Dia 1 Sant Feliu de Guíxols - Sant Joan de les Abadesses 
05/07/16 Pirinexus Plus Dia 2 Sant Joan de les Abadesses - Argelès Sur Mer 
06/07/16 Pirinexus Plus Dia 3 Argelès Sur Mer - L'Escala

Comentaris