Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Propera aventura del 04 al 07/07/16 Pirinexus Plus en btt

La Pirinexus és una gran ruta, d'uns 350 km. La vaig fer com a repte en dos dies ara fa dos anys i em vaig quedar amb ganes de més.
De viure-la més, d'explorar racons i fer-la amb calma, sense massa planificació, deixant-me endur. Com que tinc quatre dies dins la setmana de vacances que m'he agafat, per fer el que vulgui, fora d'obligacions i compromisos familiars i socials, aprofitaré per fer-la durant aquest període.
Les previsions en el moment d'aquest escrit, són de força calor i pluja pel segon i tercer dia, la veritat és que més igual que plogui, no és que vagi de sobrat, és que l'aigua no m'espanta. Si esperés el temps perfecte per fer les coses, de ben segur no faria gaire res.
Surto i acabaré a casa, a Sant Feliu de Guíxols, iniciaré l'aventura direcció Girona, d'aquesta manera, la part més de pujada, la faré dintre de les dues primeres jornades.
En dic Pirinexus Plus, perquè no només faré la ruta estrictament, sinó que hi afegiré algun tram, que decidiré sobre la marxa, d'opcions n'hi ha tres de previstes, un cop a El Volo anar fins a Cotlliure i tornar o al passar per Castelló d'Empúries puc agafar el camí de la Muga, ja sigui per anar on desemboca el Muga a Empuriabrava o fins on comença a Sant Llorenç de la Muga o l'última opció és una vegada arribat a Torroella de Montgrí, fer la ruta del Ter fins a Girona i tornar per les vies verdes. També pot sortir una quarta opció més interessant sobre la marxa, no ho descarto.
Ho faig estrenant un remolc de bici, un Bob Yak, on hi duré tot el necessari, roba, menjar i estris per dormir, doncs pernoctaré en tenda de campanya, per la ruta hi ha un munt de càmpings.
He provat el remolc carregat, en una breu sortida i les sensacions han estat bones, tinc moltes il·lusions en aquest remolc, espero sigui part de nous projectes a ritme de pedal que em ronden pel cap.
Faig aquesta petita aventura en solitari, amb el propòsit de ser feliç fent el que m'agrada, fent bategar el cor ràpid damunt la bici, vivint intensament emocions i sensacions.

Entrada relacionada:

Comentaris