Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/07/16 Nedant amb lluna plena

Nedar amb lluna plena té màgia. Per tercer any consecutiu ho hem fet amb en Sergi.
És dimarts, un dia laborable d'estiu. A última hora del dia, entrem a l'aigua, el mar està mogut, anem fins el Freu i allà decidirem, tot i que tenim bastant segur que no el podem creuar. Així és, s'aixeca molta onada a dins i per fora tampoc està com per nedar-hi de nit. Decidim que farem temps anant direcció la badia i tornant a l'entrada del Freu, un xic abans de fer-se fosc.
En les dues edicions anteriors ho hem fet en aquest tram, perquè és el tram de costa que més coneixem, estem a casa, sabem on estan les roques i a quina distància hem de nedar per evitar-les, coneixem per on sortir de la mar per poder tornar caminant al punt de partida, si fos necessari. Tot i que nedem tot l'any a pell, ho fem a l'estiu per la temperatura de l'aigua i perquè sabem que en un dia de vent com el d'avui, no tindrem cap problema d'hipotèrmia. Duem globus amb llum, per a fer-nos veure. Cal tenir les coses molt clares per nedar en  la foscor.
El més complicat de tot plegat és inflar i lligar el globus amb llum a la boia de natació que duem, doncs ho fem dins l'aigua. Crec que per la propera edició, ja tinc el sistema.
La mar està juganera, fa que el globus ens avanci i molesta, el cordill que el lliga s'enganxa al nostre braç, si la mar vol jugar, jugarem.
Quan més fosc es fa, més augmenta la sensació de pau i serenor, nedant en la foscor els pensament hi poden veure molt clar. La lluna es reflexa en l'aigua, la imatge és de les que omple la vista i es grava a la memòria, mentre les sensacions es viuen a flor de pell. El temps sembla que s'hagi alentit, per deixar-nos assaborir el moment.
Track Garmin Connect

Comentaris