Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Presentació repte pel 2016: 7 IronMans del dret i del revés

El repte és més senzill d'explicar que no pas de fer.
Una prova tipus IronMan és nedar 3.8 km, pedalar 180 km i córrer 42.2 km, tot seguit i en aquest ordre, com que m'agrada experimentar, faré les sis combinacions possibles:
Nedar 3.8 km, pedalar 180 km i córrer 42.2 km / Nedar 3.8 km, córrer 42.2 km i pedalar 180 km / Pedalar 180 km, nedar 3.8 km i córrer 42.2 km / Córrer 42.2 km, nedar 3.8 km i pedalar 180 km / Córrer 42.2 km, pedalar 180 km i nedar 3.8 km / Pedalar 180 km, córrer 42.2 km i nedar 3.8 km
I com fi de festa, el setè, serà la combinació que més m'hagi agradat i divertit.
Ho aniré fent durant el 2016,t, no vol dir que ho aconsegueixi a la primera, sinó que el faré les vegades que calgui fins aconseguir-lo. Entremig, aniré fent d'altres reptes, els que ja puc explicar, 24 hores a muntanya, 100 km de Calella i Ultra Trail Emmona i d'altres que més endavant aniré desengrunant, com algun d'especial que faré el juliol.
Serà un repte autogestionat, a trànsit obert i muntant la logística necessària segons el recorregut a fer.
Els circuits els decidiré segons la climatologia, les hores de llum, la logística o simplement els que  em vinguin més de gust fer. La natació pot ser en piscina, mar o llac, la bicicleta per camins i pistes, amb la btt o enfilant ports i planejant amb la de carretera, córrer pot ser fent voltes a un circuit urbà o per camins, en definitiva totes les opcions són vàlides, mentre assoleixi les distàncies.
No hi ha un temps màxim, més enllà les pròpies limitacions horàries, condicionat per compromisos personals i laborals, vaig a divertir-me i a esforçar-me, no a competir amb un rellotge.
He fet tres IronMans, que anomeno IronGuíxols, el 2012, 2013 i 2015. En més d'una ocasió, m'han dit que avisi, la veritat és que m'ho faig per mi, puc compartir part dels recorreguts amb amics, amb la limitació de no anar mai a roda, però no vull muntar festes per ningú, per això ja estan les proves oficials.
Ho gravaré tot amb gps, a la bici, per comoditat i duré un garmin etrex 30, que fa que al passar-ho al garmin connect, doni una distància diferent a la de la pantalla, per això faré, a més, una foto al gps, la natació i el córrer, ho gravaré amb un garmin 910 xt, que al pujar-lo queda la mateixa distància que al rellotge.


Entrades relacionades:
Primer   Segon   Tercer   Quart   Cinquè   Sisè   Setè

Comentaris