Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/01/16 Nova imatge del blog, velles intencions

Cal fer petits canvis perquè tot segueixi igual. Amb aquesta filosofia he fet el rentat de cara al blog. La forma es renova, el fons no.
Hi ha més integració de les xarxes socials,  d'aquesta manera en el mateix espai es pot seguir tot, tant un escrit al blog, com una piulada al Twitter, una publicació al Facebook i una nova foto  a Instagram.
En l'afany de compartir, també  incorporo les pàgines on hi ha  els tracks del que vaig fent. Garmin connect, on es pot veure de manera més esportiva i Wikiloc, una manera més oberta de compartir i posar a l'abast de tothom les rutes.
Hi ha menys gadgets i coses prescindibles, al no ser-hi redueixen el temps per carregar la pàgina. Amb la intenció que menys coses, siguin més comoditat i més claredat.

El canvi s'aprecia si es visualitza el blog per ordinador o tablet, per mòbil en poc feines hi ha variacions.
Falta una petita reforma en l'estructuració de contingut, que faré properament.
El fons i el propòsit segueix sent el de sempre, crear contingut. Contingut sobre el que vaig fent, projectes i reflexions, de manera planera, sense subterfugis, ni parafernàlia supèrflua.
Degut als meus limitats coneixements informàtic i poc temps, he tardat un parell de setmanes, robant estones a l'albada i a la son, estic molt content del resultat, m'ha costat, però és tal i com ho volia. Espero us agradi, moltes gràcies per llegir el que publico en aquest espai.

Comentaris