Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/01/16 Test de la No a la Fred

Ser part de l'organització d'una prova esportiva, aporta moltes coses positives i alhora responsabilitats. Per això la millor manera per poder prendre decisions, és ficar-se a la pell del nedador. A més, millor excusa per fer el recorregut de la travessia No a la Fred el dia abans, no hi pot haver.
La travessia del diumenge, surt a les 11, amb l'amic Sergi, en posem a l'aigua uns 25 minuts abans, a més tenim, segons les prediccions, pràcticament les mateixes condicions climàtiques i de mar. L'endemà des del caiac, podré saber de primera mà el que senten les persones que neden.
La mar es troba a 14,0C, el punt d'inici, és lleugerament més fred. Nedem a pell, fa unes 4 setmanes que no em fico al mar, les ganes de nedar fan més fàcil l'entrada. Nedem fins al Freu, el pas entre roques, que ens té el cor robat, les estrelles de mar, enganxades a les seves parets, ens veuen passar. D'allà fins a l'illot de S'Adolitx, només hi ha uns 400 metres, venim d'un tram de mar planera i aquí la mar està un xic més juganera i a nosaltres ens encanta jugar!
Volta a S'Adolitx i emprenem la tornada, hi ha pescadors que ens observen i veient la seva expressió es pot deduir que pensen que estem un xic bojos, nosaltres pensem igual d'ells, com ser que ells estiguin tant aprop de l'aigua i no vulguin estar dins, gaudint d'onades, sal i peixos,
El sol es deixa entreveure enmig dels núvols, és una llàstima no només per no tenir la seva escalfor, sinó perquè permet una millor visió dels secrets que amaga l'aigua. Desfem camí, el Freu, fins i tot per fora té encant, té màgia, m'aporta pau.
En una hora i tres minuts, parant a fer fotos i a comentar la jugada completem la nedada.
Un cop a terra, amb sal a la pell, la vida s'aprecia millor.
Track Garmin Connect

Entrada relacionada:

Comentaris