Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/01/16 Del mar al sostre de les Gavarres en btt

Tinc ganes de btt, d'estar entre boscos, sense massa gent. La btt em fa estar concentrat, sentint el terreny per on passo i l'entorn que l'envolta.
Se m'acut de fer, una de les meves rutes preferides. Sortint de cota 0 metres d'alçada, a Sant Feliu de Guíxols, anar fins al Puig d'Arques, un dels punts més alts de les Gavarres, a 527 metres d'alçada, on hi ha un magnific mirador per gaudir des de ben amunt, i tornada.
L'inici és per les vies verdes, no fa fred, ni massa sol, dia ideal per pedalar. A la que agafo el GR92.1, s'acaba la calma, toca apretar les dents i esbufegar pujada amunt. La primera parada és Romanyà de la Selva, a uns 325 metres d'alçada. Agafo la ruta de btt, per seguir pujant fins a Puig d'Arques, tot i que hi ha una carretera asfaltada, que ho faria més curt i fàcil, m'agrada més passar pel Coll del Matxo Mort, és un tram divertit i bastant dret.
Un cop dalt, parada per menjar i gaudir les vistes. Estic a 527 metres d'alçada, la panoràmica des d'aquí és espectacular.
La baixada, al anar un xic just de temps, la faig per la pista asfaltada, mentre ho faig, tinc una idea per un nou repte. Un cop a Romanyà de la Selva, baixo per on no  he pujat, una baixada molt divertida i còmode, que em porta fins a Castell d'Aro, on agafo de nou la via verda per retornar a Sant Feliu de Guíxols.
Track garmin connect

Comentaris