Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/01/16 Carta als Reis Mags d'Orient

Estimats Reis Mags:
Primer de tot, agrair tot el que m'heu dut aquest passat 2015, molts moments que em quedaran gravats a foc en la memòria. Moments compartits amb bons amics, moments per gestar noves amistats, moments gaudint en solitari, bons i mals moments, perquè en el contrast s'aprecien  les coses.
Com que em coneixeu bé, m'heu dut reptes que he aconseguit fer i d'altres que no, m'agrada tenir el llindar del fracàs sempre ben aprop, si ho fes tot, seria senyal que no són prou difícils i en superar dificultats i adversitats, està la diversió. I no hi ha il·lusió més gran que aconseguir, el que un mateix, dubta si aconseguirà.
Per aquest 2016 no vull res que es pugui  comprar, el que val diners, no val la pena. Només us demano temps, estones, encara que siguin robant hores a la son, amb pluja o bon temps, amb calor o fred, de dia o de nit, amb calma o temporal, només em cal tenir temps per fer realitat les il·lusions.
Il·lusions que no cal que ningú entengui, només necessito que em facin bategar el cor ràpid, que em facin sentir sensacions quan les faig, que em senti viu, molt viu, que despertin emocions al recordar-les i que les pugui compartir amb la gent que aprecio, ja sigui fent-les realitats junts o al voltant d'una taula.
De projectes per fer, en tinc molts, a cada repte que faig, hi ha qui pensa que en queda un de menys, la realitat és que a cada pas, s'amplia la llista de somnis per complir.
No us oblideu, que de tant en tant defalleixo, quan em passi, si us plau, recordeu-me de mirar enlaire, de mirar més endavant, de veure el conjunt de les coses i que ser feliç, no és un estat utòpic, és l'actitud de ser coherent amb un mateix.

Comentaris