Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/01/16 Ruta en btt, Sant Feliu de Guíxols - Girona - L'Estartit - Sant Feliu de Guíxols

L'idea és simple, és fer una volta unint tres rutes de camins de bon pedalar i amb poc desnivell, les vies verdes de Girona, la Ruta del Ter i la Pirinexus. Anant des de casa, Sant Feliu de Guíxols fins a Girona, d'allà a l'Estartit i tornar al punt de sortida. Ho faig amb la btt amb alforges, per dur material i el dinar.
Surto a les 8 del matí amb la primera llum del dia. Enfilo fins a Girona, pel camí, hi trobo molta gent, caminant, corrent i pedalant, aquest és el tram que més conec i que he recorregut infinitat de vegades.
Enllaço amb la ruta del Ter, aquesta només l'he fet en una ocasió, en el Repte del Ter (De Setcases a l'Estartit), descobreixo indrets, paro en més d'una ocasió, la ruta és preciosa, hi trobo molt poca gent. Vaig fins on riu i mar es fonen. 
Tinc les Medes de fons, la platja està deserta, hi dino, em sento la persona més afortunada del món, per estar vivint aquest moment.
A Torroella de Montgrí, agafo el tram que correspon a la Pirinexus. Aquest tram l'he fet en tres ocasions, fins a Palamós, comparteix camins forestals amb carreteres secundaries, en les que no hi trobo cap cotxe. La nit va caient, un cop a Palamós, toca el tram més ràpid i poc lluit de la ruta, és per asfalt, passant per l'interior dels pobles, fins al meu destí.
10 hores i 140 km després de la sortida, estic de nou, al punt de sortida, més content que cansat, amb més projectes amb alforges per fer que de fets, amb ganes de més.
El millor de la btt amb alforges, és que al ser totalment autònom, la sensació de llibertat és total, que tinc gana, duc menjar, que tinc set, duc beguda, que es fa fosc, duc sistema de llum, que tinc fred, duc roba.
La vida nòmada, enganxa.
Track garmin connect

Comentaris