Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23-24/01/16 24 hores a muntanya

M'ho vaig passar pipa, aquest seria el resum de les meves 24 hores de muntanya, organitzades pel Centre Excursionista Olot. Com en una caminada amb amics, entre paisatges que no t'acabes, en que ara xerres amb l'un i després amb l'altre. Bonic trajecte, el de dia, tot i la boira de les últimes hores i sobretot el de nit. Va haver-hi un llarg tram, de pista pavimentada, amb la lluna plena capitanejant un cel seré, que ens deixa observar la forma de les muntanyes, mentre tots anàvem amb el frontal apagat, estones amb màgia.
El passar dels quilòmetres els vaig anar compartint amb molta gent. La totalitat, amb l'amic i company d'aventures, Lluís Tuneu, amb qui d'aquí uns mesos, ens enfrontarem junts, per cinquena vegada, al Ultra Trail Emmona, que farà que aquestes 24 hores, semblin un joc de nens. La gran diversitat de persones que hi participen, en una o en totes les etapes, permeten intercanviar i veure nous punts de vista, són contrastos que enriqueixen.
Els amics del CEO, ens van guiar i cuidar, amb avituallaments en que hi havia menjar de sobres i més.
Cada edició de les 24 hores de muntanya és única, començant pel recorregut i per la meteorologia. En set edicions que he participat, hi he trobat, neu, fred siberià i en aquesta, temperatures aprop dels 20 graus a mitja tarda. El que si ha estat igual, és la duresa de no anar un al ritme que un vol, sinó al que marquen els guies, l'esperit excursionista de fer camí, no per per anar ràpid, sinó per gaudir-lo, que tant m'agrada i compartir-lo amb amics, uns que ens hem conegut a d'altres proves i a d'altres en que coincidim, any rere any, en aquestes 24 hores.
Track Garmin Connect

Entrada relacionada:

Comentaris