Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 23 i 24/01/16 24 hores a Muntanya

Per l'organització és l'edició que fa 34, per mi la setena vegada en que estaré a la línia de sortida. Un repte, que espero amb ganes cada principi d'any.
Té l'al·licient que el recorregut és diferent a cada edició, em fa descobrir una comarca que em fascina i que no te l'acabes, La Garrotxa.
El que fa aquesta caminada especialment dura, en el meu parer, molt dura. És el fet que el recorregut no el fa cadascú al seu aire, sinó al ritme que marca el guia a cada moment, fent les parades que siguin necessàries per reagrupar a tots els participants. El recorregut no està marcat, si bé és veritat que on hi ha bifurcacions dubtoses, hi posen indicadors, per major seguretat.
Haver d'anar a un ritme que no és el propi d'un mateix, ni poder fer les parades quan i a on un vulgui, és tot un repte. D'aquesta manera, les 24 hores, no són un temps màxim, sinó el temps real, més o menys, de la prova. Un punt que la fa més dureta, juntament a fer-ho a ple hivern, és fer-ho en  gran part de nit, una mica més de 14 hores de foscor, per això sempre ho fan coincidir en lluna plena per poder gaudir més de l'entorn.
La caminada d'enguany està dividida en cinc etapes, al final de cada una hi ha avituallament, es poden fer les etapes que es vulguin, en el meu cas aniré a intentar completar les 24 hores.
Aquesta filosofia excursionista, és el que m'atrau per tornar-hi un any rere altre. Permet fer amics, canviar impressions amb diferents persones i passar-ho bé.
Cròniques participacions anteriors:  2011, 2012, 2014 i 2015 També ho he realitzat el 2009 i el 2010, tot i que no n'hi ha constància en el blog.
Més informació: Centre Excursionista Olot


Entrada relacionada:
23-24/01/16 24 hores a Muntanya

Comentaris