Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 30/05/15 IronGuíxols'15 (IronMan casolà)

Tercera edició del meu propi repte, distància IronMan, en format casolà. L'IronGuíxols.
En aquesta ocasió, en homenatge a l'inici del triatló el faré en ordre invers. Primer córrer 42,2 km, per seguir pedalant, prop de 200 km en btt i acabar nedant 3.8 km en el mar.
Per fer-ho un xic més complicat, començaré el divendres, un cop acabi de treballar, sopi i prepari les últimes coses. Sense dormir i amb el cansament acumulat de la setmana laboral.
CÓRRER Serà en un tram de 5 quilòmetres +/-. Quatre voltes d'anada i tornada, més un trosset, fins completar els 42.2 km.
A la via verda, de l'estació de Font Picant fins a l'estació de Castell d'Aro. El punt d'avituallament, estarà a Santa Cristina d'Aro, al mig del circuit, on pugui aparcar.
Començaré de nit. Com que he quedat per pedalar, quan més tard comenci, més ràpid hauré de córrer. Ho faré en solitari, sense més material i ajuda que el que dugui en el cotxe.
Un cop acabi, cotxe i cap a casa a fer la transició i agafar la btt.
PEDALAR De nou a la via verda. De Sant Feliu de Guíxols a Olot i tornar per allà mateix.
La sortida serà durant la matinada de dissabte, des del monestir de la porta ferrada de Sant Feliu.
Aniré acompanyat, ben acompanyat, de dos amics, en Sergi i en Rafa. Saben la condició de no donar-me roda en cap moment.
Seran aproximadament uns 200 km, tot i que no els aniré a fer rodons, si en falta algun, és igual. Perquè l'important és fer un mínim de 180 km.
Tot i que el crono no és pararà, nosaltres si farem petites pauses, per a menjar en condicions. Esmorzar a Vilanna, dinar a Olot i segons ens vingui de gust, farem o no, alguna pausa gastronòmica ràpida més.
De nou a casa a fer la transició, deixar trastos, canvi de roba i a nedar.
NEDAR Com no podria ser d'altre manera, a Sant Feliu de Guíxols. Nedaré amb en Sergi. El circuit el decidirem en funció de l'estat de la mar i el nostre propi. A pell o amb neoprè, segons ens vingui de gust.
En cas de presència de les nostres amigues gelatinoses liles, les Pelagies noctiluca i segons l'hora, doncs la piscina la tanquen aviat,  el sector de natació serà suspès i donaré el repte per aconseguit.

Comentaris