Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/05/15 Retrobant la mar

Quatre mesos i dos dies, sense estar dins la mar. Ha estat molt,  massa temps sense sentir la sal a la pell.
Degut a la carícia d'una medusa el primer dia d'aquest any. Que em va provocar una reacció molt dolenta. La carícia va ser al coll i a l'espatlla, com es pot veure en l'escrit del bloc.
Per prescripció facultativa, un, millor dos mesos, evitant el risc d'una nova topada, doncs cada vegada la reacció és més dolorosa. Porto un munt de xocs amb la Pelàgia noctiluca. Un cop passat aquests dos mesos, no acabo de trobar el dia de tornar-hi. Quan puc no fa gaire bon dia i quan fa bona mar, no puc. Ficar-me el neoprè és una opció que em fa mandra, no tinc problema per dur-lo, però per fer una nedadeta no em ve de gust posar-me'l.
El dia és un xic gris, amb l'aigua a uns 15,9 C. Entro amb la timidesa de la primera vegada, al cap de res, m'hi trobo còmode, molt còmode. La mar em rep amb els  braços ben oberts. En menys de tres minuts, ja no em molesta la temperatura, al contrari. Noto aquell punt de fredor, que tant viu em fa sentir.
Nedo relativament aprop de la platja, dins la protecció de les boies, que delimiten la zona de bany. Braçada a braçada, sense cap pressa, sense més ànsia que  viure i gaudir el moment.
Nedo 30 minuts no tinc més temps. Em passen terriblement ràpid, bona senyal. Surto del mar, ja tinc ganes de tornar-hi!
Track garmin connect

Comentaris