Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/05/15 Primer terç del #El2015NoPucParar

Ara ve el terç del repte que més por em fa. El segon!
El dia d'aquest escrit, he de fer el dia 141. Duc un terç llarg, del total de 365 dies que he de fer.
Estic en un punt delicat, duc quasi cinc mesos, fent cada dia els 10 km a peu, robant hores a la son i compaginant obligacions, per  aconseguir trobar el temps necessari. Per endavant més de set mesos més, amb desgast físic i mental acumulat.
Estic en un punt, que duc molt i queda molt més. No serà fàcil, per això és un repte. Ha passat l'embranzida inicial i el ressò, queda sumar i sumar, jornada rere jornada, per anar a bon port. Cal seguir amb determinació,  voluntat, constància i fermesa.
Sense oblidar el propòsit solidari que em vaig marcar, per voler fer alguna cosa més que un simple repte llarg. Per desgràcia, de moment, estic punxant amb l'objectiu d'aconseguir un euro per cada quilòmetre. Estic molt per sota de l'objectiu marcat, un euro per quilòmetre del repte. 3.650. En el moment actual estic a 300€, un 8% del total. Toca seguir lluitant i treballant per aconseguir més donatius per ajudar als que ajuden.
Pàgina de seguiment del repte: #El2015NoPucParar
Pots ajudar-me en aquest repte, amb la teva aportació solidaria, mitjançant  el meu gra de sorra, moltes gràcies!

Comentaris