Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/05/15 IronGuíxols'15 (IronMan casolà) Nedar

19:22 Entro a nedar, juntament amb en Sergi. Aparcar i canviar-se davant la platja no és una tasca senzilla, en un dia tant concorregut com el d'avui. 
La mar està encalmada. el vent en prou feines bufà i l'aigua és un mirall. Tot i les bones condicions, no ho tinc gens clar. Em sento molt cansat i conec prou la mar, per saber que cal tenir-hi respecte, molt respecte. Sinó m'acompanyés en Sergi, forjat en mil i una travessies, no sortiria ni de la línia de boies. 
Hem decidit, sense ombra de dubte, per seguretat, posar-nos el neoprè, més de 17 mesos sense fer-lo servir. 
Anem fins al Freu, allà veure'm com ens sentim i decidirem la resta del recorregut. Un cop hi som, duem poc més de 1.000 metres, tinc un xic de fred, duc neoprè i tinc fred, fa una setmana vaig nedar només amb banyador i vaig trobar l'aigua molt bona. Els 16,7 graus del mar, amb el cansament físic, em semblen molt menys. Tot i aquest petit contratemps, estic millor del que m'esperava. 
Tornem al punt de partida, resseguint la costa, nedant per damunt les roques és com volar sobre muntanyes. Torno a agafar temperatura, em sento cansat, molt cansat, tinc els peus congelats, les cames rígides, els bessons apunt per pujar cap amunt. Alhora gaudeixo plenament de nedar, sense massa pressa. 
Comença a fosquejar, la caiguda del sol, ens deixa imatges de postal. Els últims metres els farem davant la línia platja. 
El garmin, té ganes de fer el tonto, passa estones sense marcar metres, em ratlla una mica, els darreres 200, no acaben mai. A la fi hi veig el 3,8 esperat i ja està. 1h32' a l'aigua, poca estona i molt dura. 
A la platja, en Rafa que ens ha acompanyat abans amb bici i la Luisa, ens esperen, moltes gràcies! Costa caminar tinc el cos entumit, costa pensar tinc el cor accelerat i al mateix moment, estic fos, molt content, sense forces, ho he donat tot i no he guardat res. 
L'IronGuíxols'15, ja és una realitat després de 22 hores i 24 minuts. En aquest repte, al igual que no hi ha samarreta de finisher, ni medalla, ni trofeu, ni diploma, tampoc hi ha temps de tall, que em digui quan ha d'acabar la diversió. 

Entrades relacionades: 
Repte pel 30/05/15 IronGuíxols'15 (IronMan casolà)

Comentaris