Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/05/15 IronGuíxols'15 (IronMan casolà) Córrer

Divendres 22:29, el cor cada cop va més ràpid, mentre els segons passen a càmera lenta. 
22:30 començo l'IronGuíxols'15! Com que és un IronMan casolà en ordre invers, toca córrer la marató.
Calculo fer els 42.2 km, en unes 5h30', el meu millor temps ronda les 4h:15, amb trànsit tallat, sense són, sense haver d'obrir el maleter del cotxe a cada avituallament i sobretot sense haver de fer uns 200 km en btt i nedar 3,8 km al mar en acabar. La previsió és haver fet 21 km a una del matí i acabar a les 4.
Durant la primera mitja marató, vaig un xic més ràpid del previst. Trobo persones que passegen, d'altres que treuen el gos, em fan sentir acompanyat. Alhora sóc observat, en el meu pas pels tres restaurants, que hi ha en aquest tram de via verda.
L'ambient càlid per córrer amb comoditat, dóna pas a una matinada molt humida i un xic més freda, sense predicció de pluja, tot i que puc escoltar algun tro i observar un parell de llamps, que m'intimiden.
Estic content, perseguir somnis, per esbojarrats que siguin i per molta gent que no els entengui, em fa molt feliç.
A partir de les dues de la matinada, tinc dos contratemps, esperats i sense cap remei màgic.
El primer, la son, tinc la sensació que cauré adormit mentre corro. Desvio la ment cap a d'altres sensacions i espero que passi el mal moment.
El segon, és l'estomac, es tanca. Costa menjar a deshores. Menjo totalment a desgana. No em puc saltar les pautes d'alimentació amb tot el que em queda per endavant. La solució, fer-ho segons la planificació, sense ganes, però fer-ho.
Entre una cosa i altre acabo a les 03:48, he estat 5h18'. Decideixo aprofitar part dels 12 minuts, més part dels 15' que tenia de marge, dormint al seient del cotxe, un micro-son, 20 minuts.
A les 04:13 arranco el cotxe, tinc uns 5 km, fins a la casa. Entro  al pis a les 04:22. Canvi de roba, agafo tots els trastos, trec la btt del garatge i marxo pedalant a les 04:42 de la matinada, per ser a les 05:00 al punt previst, on trobaré els amics que m'acompanyaran a pedalar.
Track garmin connect

Entrades relacionades:

Comentaris