Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/05/15 Triatló Doble Olímpic invers

El triatló de distància doble olímpic, sempre m'ha atret, el trobo més equilibrat, en les distàncies, que un mig Ironman. Són 3.000 m. nedant, 80 km  de bici i 20 km de carrera a peu.
Prefereixo fer-lo d'ordre invers, ho trobo més interessant i divertit.
Començo corrent 20 km, per les vies verdes, en un circuit d'anada i tornada per allà mateix. Es primera hora del matí, puc córrer amb tranquil·litat i amb una xafogor que va a l'alça.
Arribada i cap a casa, a fer la transició, per agafar la btt. El recorregut és anada a Girona i tornada a Sant Feliu de Guíxols, de nou per les vies verdes. 

Hi trobo molta gent, genial que es faci servir aquest espai. Durant tot el trajecte, m'acompanya el vent, que va agafant intensitat conforme van passant les hores. Sóc a Girona, són quasi-bé les 13 hores i la gana em fa parar a fer un entrepà, el crono no s'atura, però poc m'importa.
El camí de tornada, tinc molta estona el vent en contra, que fa la guitza. Tot i això, aconsegueixo una bona mitjana de velocitat, 19.8 km/h.
Arribada a casa per fer l'última transició, volia fer els 3.000 al mar. La intensitat del vent fa que m'ho repensi i els faci a la piscina. Em permet fer els metres plàcidament. M'he buidat amb la btt i el vent, puc notar com el ritme va decaient.
Acabo content, m'he divertit i he gaudit de fer bategar el cor ràpid.
Track garmin connect   Córrer   Pedalar   Nedar

Comentaris