Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/11/14 Emmona 1 - Joaquim 3. Propera partida 2015

Quatre participacions en l'Ultra Trail de L'Emmona. Aconseguint acabar tres vegades, 2010, 2012 i 2013 i abandonant un cop, aquest 2014.
Aquest any, no tinc intenció de tornar a participar en l'Ultra Trail, a poc que pugui, ho vull fer en el Gran Ultra. El Gran Ultra són 172 km, amb 24.120 metres de desnivell acumulat, en menys de 48 hores, juntament en haver de pujar 22 cims de més de 2.000 metres d'alçada, fan una combinació, que no puc resistir.
Crec, que serà de lluny, una de les proves més exigents física i tècnicament de les que m'he proposat mai, les 48 hores només les he afrontat un cop, l'abril del 2011, va ser molt i molt dur. Gestionar son i cansament, durant una nit és difícil, durant dues, es complica moltíssim la situació, un error en l'estratègia pot costar l'èxit de la prova.
Espero poder compartir-la amb l'amic Lluís, amb qui he fet equip durant les anteriors participacions a l'Emmona. Ni ell, que l'acaben d'operar del genoll, ni jo, que tot just estic sortint de la lesió que em vaig fer en l'Emmona, fa 7 mesos, estem en el nostre millor punt de forma. Els dos tenim el cuquet de la il·lusió que ens volta per dins i les ganes de posar-nos mans a l'obra.
Els objectius, en forma de reptes,  del primer semestre del 2015, em portaran a treballar més a part a peu, destacant la part de muntanya i sobretot buscant ocasions per aclimatar, l'alta muntanya. He d'aprofitar al màxim aquests sis mesos, per arribar amb les condicions més òptimes possibles.
Les possibilitats que no ho aconsegueixi són extremadament altes, en sóc molt conscient, s'hauran de donar moltes circumstàncies perquè pugui fer aquest gran, gran repte. No em preocupa fracassar, em preocuparia molt més no intentar-ho i sobretot no donar el millor de mi mateix, durant la cursa.

Un repte s'aconsegueix o no, un dia en concret, en canvi, es somia i omple d'il·lusió, durant mesos abans.
Participacions anteriors: 2010, 2012, 2013, 2014


Entrada relacionada:
29/03/15 No participaré al Gran Ultra de l'Emmona

Comentaris