Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/11/14 Entrenant amb Jonathan Gómez

Hi ha oportunitats que no es poden deixar escapar, com la d'assistir a un entreno d'en Jonathan Gómez. És tot una festa. 
En Jonhy és un gran entrenador, que a més de saber-ne un munt de tècnica, té la gran i difícil virtut de fer-se entendre, quan parla de matisos en l'estil de nedar.
Una festa que comença a la que anem arribant al Centre Natació Mataró i ens trobem abans d'entrar, són les 7:30 del matí, però no fa mandra llevar-se d'hora per anar a divertir-se. Una celebració que durem a terme en la piscina descoberta, climatitzada i de 50 metres del centre, un autèntic luxe.
Una festa que no s'interromp, per l'exigent entrenament que ens marca en Jonhy, series de 50, 100 i 200, a un temps determinat, descansant el temps que sobri. Hi ha gent de tots nivells, des d'ex-olímpics, un grapat de nedadors dels que fan podi i també un tronc, que sóc jo. 32 amants de la natació, que nedem i nedem, fins que arriba l'hora de deixar els carrils. He fet 2.800 metres, aprofitant per anar a ritmes exigents, tot i haver de parar per recuperar l'alè.
La festa no s'acaba al deixar de nedar, toca reunir-nos al voltant de taula, per esmorzar. Explicar batalletes, compartir la jugada i fer plans de futurs, per viure la  vida com ens agrada, en bona sintonia, braçada a braçada.

Comentaris