Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta i propòsit pel 07/12/14 6 hores de Calella

La proposta, és anar a participar a una prova que m'agrada de manera especial, les 6 hores de Calella.
Consisteix en fer el màxim de distància, en 6 hores, en un circuit de 3.000 metres, d'anada i tornada, anant amunt i avall,  pel passeig de mar de 1,5 km,  totalment pla, tot el circuit al costat del mar.
La dificultat és més mental que física, hi ha qui s'agobía molt, de passar constantment per allà mateix,  és dur, s'hi ha de buscar els avantatges: coneixes el terreny, tens l'avituallament de cursa i personal cada 3 km. El més bonic i divertit és anar trobant els companys de cara,  poder intercanviar ànims i fer algun comentari,  veure com els més ràpids m'avancen uns quants cops, té l'al·licient de poder córrer uns instants amb els guanyadors. A més d'acabar tots al voltant de taula, dinant.
El propòsit és molt senzill, tot i que un cop en acció em serà complicat de complir. Tinc el ferm propòsit de fer només 21.100 metres o el que és el mateix, un mitja marató.
Degut a que estic en plena recuperació de la lesió al genoll, que m'ha tingut parat més de cinc mesos, cal fer les coses bé, sense forçar i escoltar el cos.  No descarto, fer a estones caminant o inclús fer menys distància de la prevista.
Tinc 6 hores per fer-ho, tot i que aniré a ritme patxanguero, em sobrarà molt temps. Que aprofitaré, si em ve de gust i la mar m'hi vol, per nedar una estona o per anar a llegir el diari sense presses en alguna terrassa i per animar als companys.
Hi vaig sobretot, per la gran festa que és aquesta cursa, per retrobar integrants d'aquesta gran família de llarga distància.
Més informació: Penya 100 km Domingo Catalan


Entrada relacionada:
07/12/14 6 hores de Calella. Quan parar és una victòria

Comentaris