Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/11/14 Els detalls del repte pel 15/11/14, 400 km en btt per les Vies Verdes

Entre les 04:30 i les 05:00 de dissabte, en funció del que tardi en aparcar i en estar apunt, iniciaré el repte, pedalant des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols i tornada.
A les 10:00, crec que seré de nou a Girona, parada al cotxe, per deixar-hi l'equipació de nit i agafar el dinar,  anant fins a Olot i retornant a Girona.
A les 17:45, hora en que faig 40 anys, que és el motiu d'aquest repte, m'agradaria haver fer la meitat, 200 km, tot i que és difícil que així sigui. De nou en el cotxe, agafant el material de nit,  roba d'abric, el sopar i altre vegada cap Olot.
El meu càlcul, és estar entre les 02:00 i les 04:00 de la matinada de diumenge, de nou a Girona, on hi faré el ressopó. Duré uns 320 km a les cames. L'últim tram, de 80 km fins a Sant Feliu de Guíxols, crec que serà el més dur, per la combinació de cansament, nit, son i fred, un cocktail de difícil resolució.
L'hora de finalitzacio del repte, si tot va bé, rondarà entre les 09:00 i les 12:00.
El dinar i el sopar, serà a Les Preses, per horari, per tenir feta la pujada més forta i poder-ho pair bé, sobretot perquè hi ha una petita entradeta, just al costat de les instal·lacions de Bici Carril, que em permetrà menjar resguardat, de pluja i/o vent, en cas que n'hi hagi. El ressopó serà assentat en el cotxe. Els àpats principals seran freds, són macarrons fets especialment per l'ocasió, amb molt d'amor, carinyo i mimo per la meva mare, els duré a sobre, menys els esmorzars en que pararé, per fer un cafè calentó, en algun punt per determinar de les vies verdes.
El cotxe és el punt base del material i el menjar. En els quilòmetres, 80, 200 i 320, deixaré i agafaré material, que duré a les alforges de la btt, per ser autònom, només em caldrà parar a proveir d'aigua, en alguna font del camí.
El punt de gir de Sant Feliu de Guíxols, és just on acaba la via verda, a la rotonda del Tinglado. A Olot, el gir el faré just quan la via verda arriba a la zona del firal. El cotxe, estarà, si trobo aparcament, el més aprop d'on comença la part de terra direcció Sant Feliu de Guíxols. En cas que faltin quilòmetres per assolir els 400, tornaré enrere, fins a completar-los.
Segons les prediccions, em trobaré temperatures de dia al voltant dels 19 graus i de nit baixaran fins els 2 graus. De pluja, potser algun ruixat residual, en principi és poc probable.

Estic com un nen dies abans d'anar d'excursió, en que no veig res més a l'horitzó, se m'emplena la boca d'il·lusió, cada cop que en parlo i el pensament m'hi transporta constantment.

Entrada relacionada:

Comentaris