Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/11/14 Nedant amb llevantada. Crònica i fotos

Que coincideixi temporal de llevant en cap de setmana, és una circumstància que cal aprofitar.
Aprofitar per gaudir i jugar amb les onades. L'escenari ideal, la badia de Sant Pol, per la seva ubicació geogràfica, a casa i per la part que queda arrecerada, permet una entrada i sobretot sortida del mar, amb unes mínimes garanties. Conèixer bé el terreny, ajuda a tenir les idees clares, en cas de qualsevol imprevist.
Amb una aigua al voltant dels 18 graus, fan que sigui una delícia nedar, tot i el dia gris. Estic entre amics, amb en Sergi i l'Andreu. Anem a gaudir i sobretot a divertir-nos amb l'onatge.
Iniciem la nedada, anant direcció a mar obert, resseguint la costa, pel costat del camí de ronda, des d'on, persones encuriosides, contemplem el nostre passar i com ens aturem a fer fotos. Tornem a desfer camí, fins estar ben entrats a la badia, per nedar de manera, més o menys, paral·lela a la línia de costa.
Les onades llargues, ens volen fer canviar el nostre rumb a cada poc. És un estira i arronsa a cada braçada, per poder seguir la nostra direcció. A la que iniciem el camí de tornada, les onades intensifiquen la seva força i alçada, juntament amb la pluja que cau amb ganes, fan molt especial la nedada.
Paro uns instants, a observar, la mar en que estic immers, les onades que no paren, com el cel, amb la seva pluja s'ajunta amb la mar. És pura màgia, sintonia amb la natura, és gaudir de les adversitats, fer de nedar en un dia gris i amb mala mar, un joc.
Track Garmin Connect

Àlbum de fotos

Entrada relacionada:

Comentaris