Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/11/14 Pedalant pels que no poden córrer

Sortida des de Sant Feliu de Guíxols a les 00:30 de la matinada de dissabte. No he dormit, com qualsevol divendres he treballat; he preparat les coses, sopat i m'esperen més de 200 km per endavant, amb la guillotina de tenir un compromís a les 15 hores a Girona ciutat. Duc alforges, amb equipament i menjar per no haver de parar, ni dependre de ningú.
Em motiva molt el sentit del perquè pedalo, pedalo pels que no poden córrer. El punt de gir està a Caldes de Montbui, on hi fan una cursa de 100 km a peu, per aquesta causa, a la que no puc assistir per lesió al genoll. Hi estic inscrit, em fa il·lusió ser-hi i fer-hi una volta tot pedalant.
Pedalo en la tranquil·litat de la nit. La son em juga una mala passada, un cop estic a Vidreres, acabo retornant al poble anterior, Caldes de Malavella, tot i que per diferent camí, que hi farem. La intenció era anar fins a Hostalric, per camins de terra, aprofitant el traçat de la Via Augusta, decideixo seguir per carretera, per poder complir l'horari establert.
D'Hostalric fins el trencant que em durà a Llinars del Vallés, la carretera és molt recta i fa un fals pla, que puja suaument, penso que a la tornada, ja de dia, podré volar sobre l'asfalt. Just abans d'entrar a Cardedeu, a les sis del matí, faig una mica de parada, per menjar assentat.
Reprenc el camí. Paro en un dels primers semàfor de Cardedeu, el mòbil sona. El meu pare acaba d'expirar el seu últim alè, no el veure tal i com tenia previst a les 15 hores, toca deixar-ho tot i tornar ràpidament.
Des d'aquí donar les gràcies a la policia local de Llinars del Vallés, per la seva ajuda. Localitzant un taxi per anar a casa, sense perdre temps i per guardar-me la bicicleta en custodia, sobretot per fer-ho tot més senzill. Moltes gràcies!
Track Garmin Connect

Entrades relacionades:

Comentaris