Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/11/14 Torno a córrer!

Imatge de www.72kilos.com
Torno a córrer! Des del 21 de novembre, torno a córrer!
Han estat cinc mesos molt llargs, en que he hagut de fer bondat. Una bondat que he complert al peu de la lletra. Cinc mesos, en que apart del normal moure's del dia a dia, no he fet cap sortida ni a caminar ni a córrer. Cinc mesos en que tampoc he parat de fer bategar el cor ràpid, nedant, palejant i pedalant.
Cinc mesos en que, per la meva higiene mental, no he volgut fer plans sobre futurs reptes que impliquessin anar a peu, tot i que hi ha hagut idees voltant pel damunt del meu cap. 
Ara, en aquest pocs dies que duc, els reptes flueixen sols, com una molla que és contrau al màxim i es deixa anar de cop. Que si repte de continuïtat que en breu explicaré, que si un ultra de 100 km arran de mar però amb 6.500 metres de desnivell acumulat, que si un Gran Ultra de 172 km a alta muntanya, que si IronMan i UltraMan casolans, que si ultrafons en ruta, un munt d'il·lusions que van agafant dates en el calendari.
Ara estic en fase de recuperació, corrent pocs quilòmetres i amb ganes de fer la tornada a l'ultrafons. Sense pressa i sobretot sense pausa, seguint les pautes marcades.
Les lesions, són una terrible xacra, un peatge molt alt que, per desgràcia i per molt que no volem, toca pagar de tant en tant. 
Ara només vull seguir corrent, darrera els meus somnis.

Entrada relacionada:
23/06/14 Diagnòstic: tendinitis rotuliana

Comentaris