Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proper repte: 1, 2, 3 vies verdes en btt

Inicio un petit projecte, de tres etapes, en forma de repte. Sumant tres conceptes que m'encanten: llarga distància, bicicleta de muntanya i les vies verdes de Girona.
1 via verda 12/07/14 Sant Feliu de Guíxols - Girona, fins el riu Ter i tornada. 90 km +/-
2 vies verdes 20/07/14 Sant Feliu de Guíxols - Olot, fins El Firal i tornada. 200 km +/-
3 vies verdes 26/07/14 Sant Feliu de Guíxols - Ripoll, fins l'estació de tren i tornada. 280 km +/-
El punt d'inici i final serà a la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. El recorregut serà per les vies verdes i pels seus trams d'enllaç.
El repte serà en tres etapes,  una per setmana. En cas de mal temps o altres factors que impedeixen fer-ho el dia anunciat, quedarà posposat al cap de setmana següent. Tot i que em faria  il.lusió, complir la planificació i fer el tram més difícil el dia del meu sant, seria un auto regal.
El primer tram del repte, fins a Girona, és fàcil, en unes 6 hores estarà fet. És la part fàcil.
El segon tram, fins a Olot, l'he fet un varies ocasions, són prop de les 13 hores. Per experiència se del cert que serà difícil.
El tercer tram, fins Ripoll, serà molt complicat d'aconseguir. Té bastant desnivell i un munt de quilòmetres. Conec el recorregut, de Ripoll a Olot, tot i que no ho he fet mai en bici. Calculo estar-hi al voltant de les 20 hores, si tot va bé. Començant i acabant el recorregut de nit. 

Comentaris