Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/07/14 Nedant sota la pluja

Encara ens estem canviant i comença a ploure, un bon inici per una nedada espectacular. Amb en Sergi, hem decidit robar temps al nostre dia a dia, per anar a nedar, en un dimarts laboralment normal, que la sal  farà especial.
Abans d'entrar dins l'aigua, ja estem ben molls. Sentir la pluja a la pell, és una sensació que m'agrada. Entrada al mar, notant com quan els braços i la cara, surten, la pluja els neteja la sal.  Anem trobant onades, conforme avancem fins El Freu, que està divertit i joguener, la pluja deixa d'acompanyar-nos. Decidim seguir fins a voltejar S'Adolitx, la punta de Garbí, està divertida. Fer la volta a S'Adolitx, té premi, un banc de peixos, que sembla no acabar mai, milers de peixos, ballant la música de les onades.
Al desfer camí, passem de nou pel Freu. Com costa avançar,  entre mogut i que la corrent ens vol fer sortir, només tinc la certesa que avanço quan ve una onada i puc pujar-hi.  Un cop passat, sembla que es vagi aplanant, fins estar dins la protecció de les boies de la platja.
En la mar encalmada, podem notar les diferents temperatures de l'aigua. Sentint com la capa superficial s'ha refredat a causa de la pluja i les multiples zones on l'aigua dolça, caiguda del cel s'ajunta amb la salada. Els peixos s'acomiaden de nosaltres, amb dos bancs, que de manera paralel.la van un en direcció oposada a l'altre, tot un espectacle.
Al final uns 3.200 metres, gaudint de nedar al capvespre sense presses, amb pluja, onades i bona companyia.
Track Garmin Connect Només hi ha registrat la segona meitat de recorregut

Comentaris