Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/07/14 Sailfish SwimBarcelona. Crònica

Nedar a la ciutat comtal, fa  gràcia, sobretot si ets de Barcelona. En el meu cas, que sóc de bosc endins, em resulta curiós. Curiós de poder veure la ciutat, des del silenci i la tranquil·litat de l'aigua, en comptes del brogit sorollós que mai para.
La intenció és nedar amb la Sònia Cervià, que tenim un ritme semblant. La realitat és que som bastants a la sortida i la perdo al cap de pocs metres. Un munt de nedadors amb neoprè fan que sigui difícil de trobar. Segueixo nedant en solitari, fins que en Toni Colomo m'atrapa, a partir d'aquí, nedem junts amb en Xavier Carrasco, els tres anem a pell.
Hi ha una boia cada mil metres +/-, parem a cadascuna, parem entremig de les boies i acabem parant entremig de l'entremig de boies, sense deixar de parar als avituallaments, i parant a xerrar amb els caiaquistes. Anem amb una "paxora"...
Parlem, riem, ens divertim i a estones nedem, ens passa gent, és igual. La travessia no és competitiva i nosaltres menys, cap ganes de guanyar a ningú, ganes de sentir la mar a la pell, de gaudir de la temperatura de l'aigua, d'una jornada de sol radiant i d'estar entre amics.
En 2 hores i 20 minuts, completem el recorregut. No és cap gran resultat, ni farem cap marca, l'important és que ho hem passat bé, molt bé.
Track Garmin Connect

Entrada relacionada:

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!