Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/07/14 Nedant de nit, un regal pels sentits

Apurar l'última llum del dia per nedar al mar amb l'amic Sergi, és genial. Que acabem fent-ho mentre cau la nit, ha estat espectacular.
El recorregut, el de casa, per la de vegades que hem nedat aquest tram i no ens cansem de tornar-hi. 3.500 metres.
Sortida a la platja principal de Sant Feliu de Guíxols, per fer  la via brava. A la que estem a la Punta de Garbí, el mar està juganer i a nosaltres ens encanta  el joc. Voltem la sempre impressionant roca de s'Adolitx, per anar fins a Cala Vigatà, on mirar el fons és tot un premi, per la quantitat de vida que hi ha.
Mentre enfilem el camí de tornada, ens atrapa la nit, un cop passat el Freu. A partir d'aquí,  nedem els dos de costat, per millorar la nostra visibilitat, cara als altres.
El fons s'entreveu en la foscor, veient on hi ha les roques, tot i que les coneixem prou bé. Per sobre l'aigua podem observar com cada vegada brillen amb més intensitat les llums de la ciutat.
Podem notar l'aigua, sentir com flueix pel cos, com és deixa agafar per fer-nos avançar, gaudir la calidesa de la mar a l'estiu, sentir com ens acarona mentre nedem. De la tranquil·litat que hi ha dins la mar, podem escoltar la música compassada, de les nostres braçades.
Track Garmin Connect

Comentaris