Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/07/14 Cargolada nocturna. Nedant amb lluna plena

Gràcies a la iniciativa del Club Natació El Cargol, hem pogut gaudir de nedar en bona companyia, de nit, amb lluna plena. Des de la platja de les Barques de l'Escala fins la roca del Cargol.
Abans d'entrar a l'aigua molta expectativa, per part de tots els que anem a nedar. Els promotors d'aquesta original idea, ens donen un globus, a dins hi té un petit llum, que ens lliguem a la cama, per a ser més visibles.
Ens endinsem dins la mar, quan tenim el cap a l'aigua no veiem gaire res, només sentim com ens acaricia el  cos. Nedem agrupats.  Amb l'amic Cutri, ens quedem al darrere.
L'espectacle és impressionant, davant els companys que neden i com a testimoni el seu globus amb llum de colors. Al costat tenim la lluna plena, majestuosa, ens observa per donar-nos el seu caliu, per l'altre banda la roca del Cargol, il·luminada per un focus de la platja.
Parem a estones, per gaudir de l'espectacle i d'unes sensacions, de les que no es podem comprar. Mar i ment en calma, en penombra i alhora veient-hi molt clar, amb la freda calidesa d'una nit d'estiu, compartida en bona companyia.
El globus se'm deslliga, en tres ocasions, s'ha aliat amb la nit, perquè tardem a sortir de l'aigua, per seguir gaudint amb tots els sentits d'aquesta nedada nocturna.

Comentaris