Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/07/14 Repte 3 vies verdes en btt, a pels 300 km

A l'objectiu de pedalar,  les 3 vies verdes des de Sant Feliu de Guíxols fins a Ripoll i tornada, en una sola jornada, aquest cap de setmana. Hi afegeixo un xic més de dificultat, assolir els 300 km pedalats.
Anar i tornar són uns 280 km +/-,  que ja són molts. Per allargar el recorregut, un cop arribi a Sant Joan de les Abadesses aniré fins a Ogassa, fent així la ruta del ferro i del carbó, tot i el seu desnivell, és un tram que em ve molt de gust descobrir. La resta de distància, la faré allargant un cop torni a Sant Feliu de Guíxols.
La predicció dóna pluges, tot i que minses. Més que la pluja, que l'agrairé, el que veig més problemàtic és la calor i la més que probable xafogor, que m'acostuma a passar factura.
Iniciaré el repte al voltant de les 4 de la matinada, per finalitzar, espero, la matinada de diumenge. Començant i acabant de nit. Per dur menys pes, els àpats principals els realitzaré en els bars i restaurants, que hi ha al voltant de les vies verdes.
Em fa  molta il.lusió aquest repte. Serà molt difícil i dur d'aconseguir. En bicicleta de muntanya mai he superat els 200 km i en bicicleta de carretera el meu llindar són 215 km.

Comentaris