Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/14 Quart aniversari del blog

Quart aniversari del blog, d'aquest raconet de la xarxa que em sento tant propi i que em va fer descobrir una passió que no coneixia, la d'escriure per compartir experiències, projectes i inquietuds. 
Amb aquesta nova entrada, ja n'hi ha 1.018, amb el munt d'hores que això representa. Hores en les que, minut a minut, aprenc. Escriure un blog ensenya i molt. No només quatre pautes d'internet, sinó, sobretot, a conèixer un xic més el propi jo, permet reflexionar en calma, desengrunar les idees, explicant somnis es despulla l'ànima. Un cop passat el temps, dóna la oportunitat de rellegir i reviure les petites aventures i desventures. 
El comptador de visites, sembla una bola de neu muntanya avall. Ha superat les 152.000 pàgines vistes, fent que en l'últim any n'hi hagi hagut més de 64.000. 
El seguiment a les xarxes socials, tampoc para de créixer, 615 seguidors de la pàgina del facebook, 1.352 al twitter i 139 a instagram, l'aposta més recent. Amb 53 membres seguidors del blog.
Tot plegat no seria res, sinó hi ha hagués persones com tu, a l'altre costat de la pantalla, a qui els interesses. Fa molta il.lusió, notar com el que publico es va llegint. Com hi ha interactuació a les xarxes socials. Com rebo un munt de comentaris i preguntes, via missatges privats o correus electrònics. Com coneguts i amics, quan ens trobem, em comenten coses que han llegit. 
Gràcies, gràcies, moltes gràcies a tots i cadascun de vosaltres.

Comentaris