Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 26/01/14 Travessia No a la fred

Hi ha proves que marquen la diferència entre els que són valents i valentes per  donar una braçada endavant i els que només saben donar excuses.
La Travessia No a la Fred, a més de ser una de les primeres de l'any, part del recorregut transcorre per un indret únic i ple de vida com és El Freu, un espectacular pas entre roques, a Sant Feliu de Guíxols, on aquest diumenge es viurà tot un desafiament.
La temperatura del mar, entre 13 i 14 graus, a molts els suposa una barrera,  nedar 2.000 metres i amb neoprè, està a l'abast de tothom que realment s'ho proposi, l'única barrera és mental, cal superar el perjudici a l'aigua freda, per la meva experiència puc dir que només és això, un perjudici, que amb ganes ho podem aconseguir i divertir-nos tots plegats, nedant a ple hivern. Els més atrevits la poden nedar a pell.
Nedar a l'hivern té l'encant de la tranquil·litat, de tenir la mar quasi per nosaltres, la platja quasi buida, la mar amb poques embarcacions, pràcticament només les que faran de suport, tot plegat ens permet sentir-nos més com peixos dins l'aigua.
Serà la quarta edició d'una travessia no competitiva, en que tothom busca superar-se a si mateix, des del Club Aquàtic Xaloc, farem tot el possible, perquè gaudiu la nedada.
Més informació i inscripcions a Club Aquàtic Xaloc

Entrades relacionades:
Prèvia travessia No a la Fred publicada a Triatletas en Red

26/01/14 Travessia No a la Fred. Des de dintre
28/01/14 Crònica travessia No a la Fred publicada a Triatletas en Red

Comentaris