Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/01/14 Carta als Reis Mags d'Orient

Estimats reis mags:
Moltes gràcies per tot el que m'heu dut aquest passat 2013, un munt d'instants, que restaran per sempre gravats a foc a l'ànima.
No vull res que es pugui comprar amb diners, si es pot comprar, no val prou a pena.
Vull temps per fabricar records, dels que omplen la vida, dels que quan no sàpiga cap on anar. Pugui tenir presents i adonar-me'n d'on vinc i per encarar el rumb correcte.
Us demano ser una mica més sord, davant els comentaris que em fan emmudir de mal i no paren de ressonar en el meu interior. Alhora necessito poder cridar més fort,  en el meu silenci. Per no oblidar que el camí escollit, ni millor ni pitjor que qualsevol altre, simplement, el meu camí, és l'únic que em pot dur fins la felicitat
No us descuideu un xic d'inspiració, per somiar despert en reptes que després no em deixen dormir. Robant hores a la mandra i a la son, per preparar el cos i tots els detalls per dur-los a terme.
Vosaltres vau seguir una estel. A mi només em cal una espurna. Una xispa que arranqui el meu motor i la il·lusió necessària per a que segueixi sempre en moviment.
Per quan m'enfonso i caic en el meu propi pou. Només em cal que em recordeu, d'aixecar la mirada i observar el cel blau, que encara que no ho pugui veure, en un racó o  altre, està en contacte amb les muntanyes i la mar, que tant em fan bategar el cor ràpid.
De coratge, també em farà falta, per recordar que sóc covard i afrontar així, amb valentia, els nous camins, desafiaments i horitzons que  s'apropen aquest 2014.
Hi ha qui no creu en vosaltres. Vosaltres sou màgics. Tan màgics que en el dia a dia, no aneu vestits de reis, sou persones normals que m'envolteu i em doneu el més extraordinari que teniu, la vostra amistat. Quin sentit tindria tot plegat, sense màgia. La màgia de poder compartir instants amb les persones que conec i amb les que em queden per conèixer.

Comentaris