Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/01/14 Nedant a pell, escoltant l'aigua

Anava només a sentir la fredor a la pell i he acabat escoltant l'aigua, genial.
Ni una embarcació navegant, he gaudit del cel apagat i ennuvolat, que s'ajuntava amb la mar, mitjançant una fina pluja, que intermitenment ha anat caient mentre nedava.
Entrar a l'aigua feia basarda. Al gps li costava agafar senyal, com és habitual en aquests trastos els dies grisos. Mentre, a la platja, la pluja i el xic de vent, m'estaven refredant l'ànim. Així que l'entrada ha estat molt ràpida, amb una petita pausa, en el moment critic, d'entrar de cintura per amunt, en que he recordat que el peatge de sensacions estranyes, només dura 3 minuts i que a partir de llavors, disfrutaria de la mar, que per una estona, seria tota meva.
Mentre la pluja anava caient, la notava quan tenia el braç a fora. He pogut sentir la remor de les meves braçades. Escoltar com anava treien l'aire pel nas i veure'n les bombolles i de tant en tant, sentir con movia els peus, sense massa sincronia. En una mar en calma, pràcticament plana.
Demà és la No a la Fred, en que no nedo, estic amb l'organització, m'hagués agradat fer el recorregut de la travessia. El protocol que tinc de seguretat, m'ho ha impedit. Nedant a pell, a l'hivern, sobretot si vaig sol, sense més suport que la boia, no m'allunyo gaire de la línia de platja. Per poder sortir en cas de qualsevol emergència i no hi ha excepció que valgui.
Han estat 50'25", amb l'aigua a uns 13'5ºC per efecte del refredament superficial de la pluja, sortint molt bé, amb poca fred, Em dóna una nova empenta  cap a l'objectiu del repte: menys temperatura, més temps.
Track Garmin Connect

Comentaris