Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/01/14 Pedalant per Les Gavarres

Al mig del bosc, mentre pedalo i la ment vola lliure, m'hi trobo molt còmode, tinc la sensació d'estar a casa.
Els camins es troben amb aigua estancada i fang, a les zones d'ombra, travessar una bassa, esquitxant-ho tot, és un petita entremaliadura, que aporta diversió a la pedalada.
Feia massa que no em perdia per Les Gavarres en btt, hi he trobat canvis en el paisatge,  uns a millor i d'altres no, però canvis a fi de comptes, canvis que recorden l'inexorable pas del temps. Com el Dolmen de la Cova de'n Daina, conjunt del neolític que he aprofitat per veure, amb més de 4.000 anys.
He pujat al mirador del Puig d'Arques, on la panoràmica és digne de veure un i un altre cop, en el vídeo adjunt hi ha les vistes en els seus 360 graus. Dino en un altre element del megalític, el Dolmen del mateix Puig d'Arques.
A partir d'aquí una llarga baixada, en terreny poc tècnic, que m'ha servit per a rumiar un petit projecte que fa temps se'm va ocórrer  i avui ha agafat forma . 
L'últim tram de baixada, de Romanyà de la Selva a Castell d'Aro, és un recorregut molt divertit, amb una baixada pronunciada al final, amb vistes al mar, que al veure'l proper, em recorda que estic arribant a la fi de la ruta.
Vídeo

Comentaris