Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/01/14 Tothom a l'aigua. Travessia d'any nou.

El primer bany de l'any s'ha convertit en la primera travessia de l'any.
Ambient de festa, amb un munt d'amics vinguts d'arreu. El millor és viu abans de començar, al saludar i poder desitjar un bon any, des de la sorra de la platja. Per la gran animació de tots plegats, és respira aire de celebració, hi ha qui té ben decidit que nedarà un xic, hi ha qui es remulla, hi ha qui vol però li costa fer el pas, fins que tothom es dirigeix vers l'aigua i amb el fervor de la multitud, sense adornar-se'n ja està al mar. També hi ha qui vol una mica més, entre els que m'hi compto,  juntament amb en Sergi i l'Àngel hem fet una travessia per inaugurar l'any.
Un cop s'inicia la banyada, anem direcció cap al nostre objectiu El Freu (pas entre roques), als 10 segons, ja queda enrere, són més ràpids, que hi farem. Al poc de començar no parem de trobar meduses un munt de Pelagies Noctulines , el tipus que tant mal fan les seves carícies.
Al veure'ns nedar, la barca de protecció civil ens fa suport, tot un luxe, moltes gràcies nois! Passem per dintre El Freu, és un regal, poder gaudir d'aquest indret, que em té el cor robat. El retorn el fem per fora, la mar està mogudeta, m'encanta aquest joc. 
El camí de tornada, el trobo ple de meduses, de totes mides, des de petites com un tap de cava a d'altres amb filaments que deuen fer un metre, són boniques i alhora fan molt mal.
Poc abans d'acabar l'aventura, ajudo a treure l'arbre de Nadal que feia de boia surant al mar, que finalment ha quedat partit en dos parts i enfonsat. Em submergeixo, a la primera en trec una part. Localitzo la segona, just davant a menys de mig metre hi ha una medusa, observo, observo i observo, quan estic apunt, la corrent la posa just al damunt, fent que hagi de desistir.
Han estat 2.020 metres nedant a pell, a uns 14ºC, 45'46", gràcies a l'aclimatació no he passat gens de fred, segueixo sumant cap a l'objectiu del repte: menys temperatura, + temps.
Imatges gràcies a la Magda Lupiañez i a Protecció Civil.
Track Garmin Connect


Entrada relacionada:

Comentaris