Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/01/14 Nedant amb neoprè

Dia gris, mar moguda, vent i pluja just abans de començar. Res que no es pugui pintar de colors amb la companyia d'amics.
Entro a l'aigua a pell, de seguida veig unes quantes meduses, són pelagia, els ho dic als companys i torno a entrar. Poques braçades més i una medusa que no veig, es deixa sentir en el meu braç esquerre. Decideixo sortir de l'aigua per posar-me el neoprè i escarpins, per poder nedar amb tranquil·litat i gaudir de la nadada.
M'enfundo el tratge, com costa amb el cos moll.  Al cap de poc, estic de tornada a l'aigua, que els amics m'estan esperant. 
La mar està divertida, d'anada la tenim en contra, dins a la badia de Sant Pol, no aixeca una onada massa alta. Un cop girem per anar fins a Cala Ametller, la cosa es complica una mica. Les onades són més altes, no tant llargues, tipus paret, que fins que li agafes la cadència tallen el ritme de natació.
De meduses no en paro de veure tota l'estona, anant amb neoprè i escarpins, em preocupen menys. No deixo que m'amarguin la nedada, prefereixo disfrutar del que la mar m'ofereix avui, ondulacions divertides, peixos i estar en un dels indrets més bonics de la Costa Brava.
La tornada la fem més ràpida, tenim la onada a favor. He estat 1h 02' dins l'aigua, a uns 14ºC, gràcies a l'aclimatació de nedar a pell, exceptuant el moment de canviar-me, dins l'aigua no he notat tot just la fredor. 
Estic molt content de saber prendre decisions, de no deixar-me endur pel desig de nedar a pell a qualsevol preu, de tenir el cap prou clar, per no assumir riscos que no porten enlloc. Duc  més de 20 topades amb pelagies. Això significa que cada vegada fan més mal,  el cos es sensibilitza. Ja sé el que és passar una setmana  rabiant, tot i la cortisona, per les carícies simultànies  de quatre gelatines liles.
Àlbum de fotos  

Comentaris