Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 09-10/02/13 Marxa Triatletas en Red, per un ciclisme més segur

Degut al constant degoteig de ciclistes morts a la carretera, el projecte digital Triatletas en Red, juntament amb alguns Clubs de Triatló de Catalunya i la Challenge Barcelona, ha començat a perfilar una marxa reivindicativa per la seguretat del ciclista a la carretera.
Segons avança la web la data serà el segon cap de setmana de febrer i el punt de partida serà Calella (El Maresme). La marxa discorrerà per part de la NII, per després fer un circuit per poblacions de l'interior emulant al del Half Challenge Barcelona-Maresme i completant aproximadament 90 km de marxa.
No sóc un gran ciclista, però m'agrada rodar per carretera i per muntanya, en la meva pell pateixo l'incomprensió, la mala llet i el desconeixement de conductors, per sort també hi ha una gran part de persones que avancen correctament, però hem d'actuar cap a aquesta part que no tenen clar que a sobre de les dues rodes hi va una persona, que té família, amics, maldecaps i somnis, com qualsevol altre persona, com qualsevol conductor de vehicle motoritzat, però que és més fràgil i que per això se l'ha de respectar.
Per desgracia l'he vist d'aprop, més vegades de les que voldria, he vist la nostra fragilitat en accidents d'altres, aquesta iniciativa em fa estar orgullós de ser col·laborador a la web de Triatletas en Red, en que escric sobre travessies d'aigües obertes.
Crec que no hi hauria de faltar ningú aficionat a les dues rodes, per reivindicar que no volem més morts absurdes de ciclistes, hem de fer que aquesta marxa estigui plena de vida.
Ens hi veiem!!!

Comentaris