Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/01/13 Tothom a l'aigua. Primer bany del 2013 a Sant Feliu de Guíxols

Cada any puja la participació en el primer bany de l'any a Sant Feliu de Guíxols, aquest 2013, han estat 250 valents i valentes. 
El dia no ha acompanyat gaire, el sol no ha volgut fer acte de presència i quan no hi ha sol, sempre tinc la sensació que l'aigua és més freda, del que realment està. 
Sona el petard que dóna inici a la banyada i tots cap a l'aigua, es pot entrar i sortir de seguida o anar fins el Pare Noel inflable que fa de boia o l'avet de Nadal de plàstic, que està una mica més lluny. 
Per la meva aclimatació a nedar al mar a l'hivern, hi entro còmode  està entre els 13 i els 14ºC, acompanyo als amics, faig quatre fotos i em trobo dues senyores, que neden amb tota tranquil·litat, m'expliquen que ho fan pràcticament cada dia, durant tot l'any, l'aclimatació funciona! a més, una d'elles  abans de nedar al mar de manera habitual, prenia un munt de medicaments i ara casi cap, l'aigua és vida. 
A punt d'arribar a la platja, tinc ganes de nedar una mica més, decideixo anar fins l'espigó de l'ancora i tornar al lloc de sortida, penso en seguir una estona més, però comença a ploure, al final he gaudit començant l'any tot nedant uns 500 metres. 

Entrades relacionades: 

Comentaris