Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/01/13 Somnis, projectes i reptes 2013

Fa dies que em fan la pregunta de quin repte  preparo per aquest 2013, la veritat és que són uns quants.
Dels que més m'agraden, dels que planifico, entreno i faig, que ja tinc, més o menys, en marxa, hi ha:
- 400 km de bici, en dues etapes consecutives de 200 km cadascuna.
- 10 hores nedant en piscina.
- IronGuíxols, IronMan casolà (3,8 km nedar, 180 km bici, i 42,2 km córrer).
- Repte combinat acompanyat, tres modalitats esportives i entre els dos en farem dues alhora.
També hi ha les proves que organitzen amics, en les que tinc el plaer d'ajudar i de participar, però d'aquestes no em correspon a mi parlar-ne.
No poden faltar les travessies d'aigües obertes, totes les que pugui, les que organitzen Marnaton, Neda el Món, Xswim Project i Radikal,  totes les nedades que pugi fer amb la meva família d'aigua, de curtes i de més llargues, a més de seguir nedant a pell a l'hivern i sempre que em sigui possible.
Curses organitzades, que per poc que pugui no em vull perdre:
- 100 km en ruta de Calella
- Marató d'Empúries
- 6 hores en ruta de Calella
- 24 hores d'atletisme
Somnis que tinc en ment, que potser els faré tots, algun o cap, perquè que cal lligar molts detalls tècnics, logístics i trobar un munt de complicitats:
- Nedant, en aigües obertes, hi ha diferents opcions, fer un repte en 15 etapes  o un altre de 5 etapes o un altre en el que estic treballant o ajuntar els tres tampoc estaria malament.
- Pedalant: 350 km, 8.500 metres de desnivell acumulat, sense parar, dia i nit.
- Corrent i/o caminant En ruta, superar la barrera dels 300 km, fent-ho en etapes consecutives i parant el mínim possible.
- Repte combinat solidari, d'aquells que tremolen les cames al pensar-hi, a veure si ens en sortim i el podem fer, seria el repte més  gran de tot el 2013 i ara que hi penso, el més gran  i dur que hauré intentat mai.
Hi ha unes quantes idees més, però les que explico són les que van agafant forma.
Hi ha els reptes  que encara no sé o que em proposaran o que m'hi apuntaré o que em vindran al pensament mentre somio despert, però que arribat el moment ajustaré la planificació d'entrenaments i de proves, per encaixar-los.
Degut a l'esvoranc que tinc  a l'esquena, que no em deixa córrer ni nedar, de moment no hi ha dates concretes. 
A més a més durant l'any vull gaudir de la tranquil·litat del caiac, hores escoltant la remor de la mar i el so de cada palada, de pedalar entremig de muntanyes i perdrem per algun bosc, de córrer sense voler anar enlloc, de caminar contemplant el paisatge i de nedar gaudint de l'aigua.
D'aquestes il·lusions, algunes s'aconseguiran, unes quedaran per fer, d'altres aniran apareixent i agafaran el seu lloc, tal i fa siguin aquestes o unes altres, l'únic que importa és disfrutar el moment fent el que més m'agrada, viure intensament.

Entrades relacionades:
01/07/13 Primer semestre de somnis, projectes i reptes 2013
22/12/13 Segon semestre de somnis, projectes i reptes 2013

Comentaris

 1. I l'Emmona no la faràs aquest any??

  ResponElimina
 2. No la descarto l'Emmona, és una cursa molt xula, però no entra dintre l'eix de prioritats d'aquest any, ja veurem com avança tot durant aquest primer trimestre i després decidiré.
  Escollir, és renunciar, per desgracia, fer unes coses encomptes d'altres.
  Una abraçada

  ResponElimina
 3. Hola Quim,
  ironman casolà? ironguíxols has dit?
  sona bé això jejeje. Et puc acompanyar?
  Fa temps que tinc ganes de fer-ne un però el preu em tira enrere...

  ResponElimina
 4. Bon dia David
  No té res d'organització, nedaré al mar els, després agafo la bici, per fer els 180 i quan arribi corro la marató, l'únic que tinc el cotxe aparcat que em fa d'avituallament.
  Si vols en parlem a Calella.

  ResponElimina
 5. No sé el dia exacte, però acustuma a ser a finals de març

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!