Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/01/13 Carta als Reis Mags d'Orient

Estimats Reis Mags:
Agrair tot el que m'heu dut durant aquest passat 2012, un munt de reptes aconseguits, moments de grans somriures compartits, estones de plorar en solitari, idees que han arribat a bon port i un grapat de somnis encara per fer realitat.
No us vull demanar res que valgui diners, doncs si es pot comprar,  no val massa la pena, el material per aconseguir objectius, no és més que això, material, dur una marca o altre, no em treu la son.
No us vull demanar èxit en els desafiaments que em marco, doncs el fracàs no em fa por, és part del joc, en el fons és el que sempre persegueixo, estar molt i molt aprop del fracàs. perquè just al costat hi ha la més dolça de les victòries. No em planyeu si fracasso un i un altre cop, no passa res per caure, ja em tornaré a aixecar, preocupeu-vos si deixo d'intentar-ho.
No us vull demanar anar a grans proves amb molta gent, si cal ja me'n preparo de petites i en solitari, no em cal estar envoltat de molta gent, quan el que busco està dins meu.
No us vull demanar fer més quilòmetres, ni batre cap marca meva ni de ningú, ni fer més que l'any anterior, només em cal que sigui prou dur, perquè valgui la pena, dóna igual si ho he fet mil vegades o si no ho tornaré a fer mai, l'important és que calgui esforç, determinació i compromís per aconseguir-ho.
El que si us demano és:
Moltes hores de somiar amb els ulls oberts, amb reptes que em facin dubtar i dubtar abans de decidir-me, que em facin passar hores planificant i pensant si en seré capaç, que siguin prou grans per sentir-me petit.
Molts dies en que al llevar-me m'adoni del camí recorregut i pensi amb il·lusió amb la fortuna de que encara en queda molt per recórrer.
Moltes estones per compartir amb amics, ja sigui caminant, corrent, nedant, pedalant, palejant o al voltant d'una taula.

Comentaris