Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/01/13 NO PUC PARAR Entrevista en la recta final del repte a Via Verda

Hi ha sorpreses que fan molta il·lusió, el diumenge dia 30 de desembre, mentre estava fent la jornada número 99 del repte No Puc Parar, vaig rebre una trucada per fer una entrevista per l'imminent final.
La meva principal preocupació, va ser que quan em truquessin per iniciar la conversa, estar en un lloc tranquil i poc sorollós, llei de murphy, em truquen i estic just davant d'una festa amb música a l'aire lliure, apreto el pas, sense córrer, per no parlar per la ràdio amb esbufecs, mentre vaig escoltant com em presenten, uff , em dóna entrada... estic en una ubicació magnifica.
Estic a Calella, en el passeig, on hi he corregut en diverses ocasions proves de 6 hores i de 100 km, vistes al mar, en un dia preciós d'hivern, em sento a casa, com si estigues parlant amb un amic per telefon.
Tot un orgull, que el programa via verda, hagi fet seguiment el meu repte, en tres entrevistes el dia 1, el 78 i en aquesta ocasió, el 99.
L'entrevista la podeu escoltar en aquest àudio, hi ha tota la primera hora del programa, que vaig poder gaudir en el cotxe camí de la llar, la meva intervenció està just al principi.
Moltes gràcies a tot l'equip, especialment a l'Ariadna, en Josep Mª i en Quim.
Entrevista
Actualització 04/12/20
Malauradament, la xerrada radiofònica, no està disponible en la pàgina web, en que es trobava.

Entrevista dia 001 Entrevista dia 078

Tots els escrits relacionats i seguiment del repte a: NO PUC PARAR

Comentaris