Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/01/13 Rodant cap als 400 km

100 km pedalant, per començar a preparar-me per arribar a la barrera dels 400 km,  en dues etapes,  en solitari, espero poder-ho intentar aquesta primavera.
L'any passat vaig superar en poc els 300 km, en dos dies consecutius, per mi va significar molt, un repte casolà  dels que cada dia m'agraden més, en solitari, al meu ritme, parant quan i a on el cos m'ho demanava. L'experiència va ser enriquidora, m'ho vaig passar molt bé fent tot el procés, planificar, entrenar i fer el repte.
En el 2012, el recorregut va ser 2 etapes de la Volta Ciclista a Catalunya, circulars, però no vinculades entre si, aquest 2013, la intenció és fer un recorregut d'anada d'uns 200 km, dormir al punt final de la primera etapa i sortir d'allà fins a on vaig sortir el dia anterior, és a dir, circuit d'anada i tornada, amb els avantatges i inconvenients que comporta.
Estic valorant varis trajectes i possibles dates, la determinació està clara, mentre aniré pedalant, aprofitant els quilòmetres i quilòmetres que queden per endavant, per somiar despert.

Comentaris