Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 29/07/12 Nedem pels horitzons

Hi ha instants en que s'escriu la Història, un d'aquests grans moments, serà l'inici del repte, anomenat horitzons d'aigua, del que formen part en Víctor Marín, Pere Dalmau, Ferran Sans i Bernat Moragas que sortiran, aquest 29 de juliol, del Port de Mataró per arribar nedant per relleus fins al Port d'Alcúdia (Mallorca), 222 quilòmetres, que esperen fer en un temps aproximat de 70 hores, sense parar. Un cop ho aconsegueixin, serà el primer cop que s'hagi unit nedant Barcelona amb les Balears, segons la normativa de la Federació Internacional de Natació. 
L'equip de Horitzons d'aigua, no només porten mesos d'entrenaments, de preparació física i mental, sinó també amb la part més feixuga la de muntar tot l'operatiu i buscar el finançament corresponent. En la travessia Neda pels Horitzons, podrem compartir els primers 1.000 metres de la seva gesta, per retornar fent 1.000 metres a la platja, és una manera d'oferir suport moral i també econòmic, doncs una gran part de l'inscripció anirà cap aquest gran projecte. 
Quina millor excusa per nedar, que veure el començar d'una gran gesta i ser part d'ella, aportant-hi el nostre granet de sorra, fent el que ens agrada, nedar al mar. 
Informació del repte: Horitzons d'aigua

Comentaris